唱歌比賽(March 26)用咩歌好? (急)

Solo~Single

PTH

1. Della Ding- 我爱他

2. Fish Leong-情歌

3. S.H.E.-月桂女神

4. S.H.E.-说你爱我

5. S.H.E.-爱上你

6. S.H.E.-爱就对了

ENG

7. Taylor Swift-Mine

KOREAN

8. SNSD~Girl's Generation-Gee

9. SNSD~Girl's Generation-Tell me your wish (Genie)

OTHERS

Suggest other songs plz!!

(No G.E.M.)

THX!

更新:

My frd suggest me to sing

G.E.M.-My secret

or

Della Ding-relatives

which one is the best

更新 2:

我真的受傷了 - 王菀之

6 個解答

評分
  • 1 十年前
    最愛解答

How about this one:Lemon tree

呢首好易上口,同埋容易帶動氣氛! ^ ^

• 1 十年前

heyhey

用張芸京喇

情人結/讓我照顧你

好多人聽到都會cry(讓我照顧你)

我自己都cry過

不難唱的

佢好多歌都好好架

• 1 十年前

本人覺得你唱歌比賽用我愛他會好d...

• 1 十年前

本人認為SHE的愛就對了好好:)

資料來源: MYSELF
  • 你覺得這個解答怎樣?你可以登入投選解答。
  • 1 十年前

我想問你係男定女??你自覺自己係男高or男低??or女高女低??比賽係合唱or個人???

合唱:一生一世/in your eyes 男低:天梯(比較難唱)/煙花易冷(比較難唱)/

女高:獨照 女低:距離/愛你變成恨你

意上都係我個人意見

2011-02-22 00:15:48 補充:

打錯,sor,係以上

• 1 十年前

情歌or愛就對了。。。。。

還有問題嗎?立即提問即可得到解答。