匿名
匿名 發問於 健康其他 - 健康 · 10 年前

問男仔意見 part 2

講你地自己意見就得,吾好話各花入各眼,人人喜好不同等等...之類既說話,總然之講自己意見同喜好就得○重有,如果可以既話可吾可以註名你地既年齡,已婚or末婚,女仔既話請註名性別,最好男仔都寫○重有重有,唔好叫我msn or pm同你地聊天等等.. ok? 1. 如果你地個女友or老婆長期都唔同你地do你地介唔介以?(但係佢都有成日偷睇咸片同偷偷地自慰)2. 其實有d咩女仔會真係令到你地d男仔好迷戀個女仔?個d女仔會係點樣,咩性格…….?3. 其實咩類型咩妝扮既女仔先會令到你地有性衝動?4. 我成日聽你地d男仔講勃起之類既野,其實咩係勃起?代表d咩?咁勃起左又點wor?5. 你地d男仔性衝動係咩感覺?6. 我成日聽d人講話男仔只要同女仔有親密既行為就好容易忍唔住發生性行為,係唔係真?咁如果個女仔冇咩身材,樣貌唔係好靚會唔會冇性衝動,就算點親密法都吾想do?7. 其實係你地男仔眼中點先為之好身材同樣貌靚?8. 你地對d女仔化妝有咩感覺?見到d女仔係到補妝你地d男仔又有咩感覺?9. 你地d男仔性衝動=鐘以個女仔嗎?

更新:

多謝002先,第4題冇分話係唔係女朋友or not

更新 2:

改返先,應該係001,冇段段冇左一個回應既?

更新 3:

咁我想知你地心目中個女仔點靚先可以令你地d男仔迷戀?有冇一d比較似你地心目迷戀既人物可以做例子?

重有我有d問題想問001,係關於第9題,你話鐘以個女仔反而唔會在自慰既時候想起佢,咁你地d男人又要同老婆做愛?老婆應該係最深愛既人係吾係,咁你地d男人同老婆do時會唔會冇咁high之類既野,會吾會同老婆do個感覺比她人有d吾同樣既感覺?

你地d男仔性幻想多都數係點架?

同埋我想知你地d男仔比輪較鐘以聰明既女仔定有d蠢,天真既女仔?

我真係真係對男仔既了解好少ar,好想知多d ar,快d答我問題la

3 個解答

評分
  • 10 年前
    最愛解答

我是男,18歲,未拍過拖(吹咩)。

1. 介意,因為男人會有性需要,而且係經常果隻,所以男人成日自慰就係咁解。

如果自己個老婆成日拒絕同我做,我相信我地感情一定會變淡。

但係如果係女朋友既話咁就唔同講法,因為大家都未結婚,有d女仔會好堅持

結左婚之後先可以做愛,咁樣我亦都要尊重佢既意願既,我就會唔介意。

但如果我女朋友冇呢套想法,之前都有做開,但係有一段好長既時間都唔同我做

既話,我當然介意啦~我仲會疑心好多野添。

2. 迷戀個女仔既意思係咪話果個女仔仲未係我女朋友?(你答左我先答)

3. 絲襪+高跟鞋(唔知點解我覺得好sexy,我係咪變態 == ?)黑長直髮,淡裝,最好

行近佢身邊會散發出淡香味(我有次行街試過聞到有個女人身上香水味濃得濟

,好難聞好想嘔),衣著要整齊,整個人散發出青春既氣息,我就會好想同佢做愛- -

4. 男人的性器官,即是JJ,未受刺激(思想上,肉體上,聲音上,味覺上等待刺激)時,

會處於縮小狀態,長度為數CM,而且JJ頭下垂。當受到刺激,JJ就會充血漲大,

慢慢變得堅硬,而且JJ頭會慢慢向上,最終長度為15CM。

其實,整個過程就好像一隻屈曲左的手指向上伸直一樣,不過JJ係會由細變大,

手指唔會

5. 好興奮,好想抱緊佢,好想不停吻對方,好想摸佢全身部位,好想做愛。

6. 係真的。又唔會既~如果你接受唔到個女仔個樣,你就唔會同佢親啦,親同do

其實一線之隔。do會脫光衣服,下體插入,但同時做得更多的是親熱行為。

所以,既然可以親得落,就可以do得落。

7. 160cm-165cm之間,略略肥,胸部堅挺有彈性,臂部亦不可太小,腿方面不可過

幼又不可太肥(很難形容),總之就是修長光滑啦。外貌方面,最緊要眼神夠...

怎樣說呢,要碧亮迷人;咀方面不要厚,櫻唇小咀就最好。

不過,一個女人靚唔靚只係自己既感覺,我覺得係把聲都好緊要,而且行為性格

亦會在很大程度上左右你對面前這個女人的感覺。

8. sorry,未試過- -想像出來的亦不準確,不如不說吧。再者,你一次過問成10幾個

問題,有d答唔到都好正常姐~

9. 絕不等於。一夜情就是一個好例子。再講,d男人嫖妓既時候,同d妓女上床係

咪等於鍾意d妓女?唔係加麻~鍾意個女仔反而唔會在自慰既時候想起佢,因為

咁樣會令自己覺得好唔尊重自己鍾意果個女仔。

嘩~睇下我幾用心,為左解決你一大堆問題搞到我用左兩鍾鍾時間,仲唔選我做最佳解答?

2011-01-30 02:00:10 補充:

我而家先睇到得果5點贈點= =,咁孤寒架~早知就唔答啦~(講笑)

2011-02-02 00:17:18 補充:

其實,講真果句,發自真心的講句,如果要令一個男人好迷戀個女仔,個女仔在某程度上一定要識得勾著男人個心。當然,外貌要靚係必需要的。

當個男仔對個女仔有興趣既時候,個女仔唔可以顯露俾男仔睇自己都對佢有好感(唔係太識講)。女方要時常表現出「唔知中唔中意對方(愛情上),亦唔討厭對方(的接近行為,例如約行街等等)」。個女仔好吸引(外貌吸引),但又溝唔到佢(只離一線之差),就會好吊癮,好迷戀佢。

然而,以上講法其實有d「軒」強。

2011-02-02 00:17:32 補充:

不「軒」強的說法也不是沒有的。

如果真係要一個男人好迷戀個女人既話,咁其實又唔係唔得既~

不過個男人一定要好唔熟悉個女人,可能只係見過幾次面或者只係見過對方幅相。

因為男人對對方的認識有限,咁樣男人就只可以單憑對方的外貌俾到感覺,來幻想出對方的性格。所以,如果個女人太美麗的話,給自己的印象就會非常好,幻想出的性格就會很完美。在他們心目中,個女人是美麗到接近完美的地步,就會非常非常地「迷」戀佢。你明唔明- -?

2011-02-02 00:17:35 補充:

而我心目中既完美女性(只在幻想中出現),是一位很純品,外貌非常美麗,身材豐滿,聲線柔和,舉止溫柔美麗,善解人意,要很聽我說話,很迎合我,給到我很大的成就感(即是我做每樣野她都會覺得我做好好,很愛慕我),還要她非常愛我(如果我死了她也會跟著一起死,就是愛到這個地步)。

這個情況就只會見到相中很美麗的女人時幻想出來,我會非常迷戀這個幻想中的女人

至於現實世界有沒有令我很迷戀的女人呢?我想如果果個女人符合「很純品,外貌非常美麗,身材豐滿,聲線柔和,舉止溫柔美麗,善解人意」這個要求的話,我一樣會很迷戀佢的。

2011-02-14 09:32:00 補充:

回樓主:

首先,男人中意女仔聰明定蠢呢?

其實都中意,蠢既話個女仔就會比較可愛,得人喜歡,但如果相處久了習慣了,能否繼續愛對方就是一個問題。如果個女仔聰明既話,相處就會比較容易,而且個女仔會比較細心體貼。我是中意聰明多於蠢的,比我聰明也沒所謂。

而你所講,自慰唔會想起自己中意既女仔,咁你又會做佢地做愛?

其實唔係咁樣架~自己是一些不尊敬的思想,自慰的時間會幻想女方的一切行動,當中有很多「冇肉」對方的事。因此男人不會在自慰時想起自己喜歡的人,以表示尊重(除非你是因為對方的身體吸引而喜歡對方)。

2011-02-14 09:34:11 補充:

因做愛就不同!因為做愛是一種互動的關係,大家透過做愛來表達對對方的愛,是一種神聖的行為。而如果同自己老婆以外的人做愛會否high d,會否有不同感覺,本人就不知道了,因為其實我也沒有做過愛>3

資料來源: 自己啦梗係
  • ?
    Lv 7
    10 年前

hahaha, 其實你 係變態 既男仔... !!

• 10 年前

多年精神病源於貪看黃色書刊招魔上身 (包括AV)

http://big5.jiexieyin.org/show.aspx?id=941&cid=18%...

http://big5.jiexieyin.org/show.aspx?id=900&cid=18%...

http://big5.jiexieyin.org/show.aspx?id=938&cid=18%...

http://hk.myblog.yahoo.com/lion-boyboy/article?mid...

我希望情侶之間都有正確的道德價值觀兩小無猜,天真無邪,乃是天仙之格,

可是當今世人,一旦情竇初開,男女交往,則情慾難禁,如落花生

再生,永遠生生死死,輪迴於六道途中.

《摘自--濟公活佛--地獄遊記-第五十回》你唔食飯唔飲水就會死...但你冇左性係唔會死呀!!!唔好比自己籍口!就算有性行為...都希望留番老公老婆的關係先~仲要唔好過度做個正直的人...唔好墮落啦~

2011-02-03 12:54:05 補充:

你睇下我上面引用的網站就知道睇咸片同自慰係唔岩呀啦~

還有問題嗎?立即提問即可得到解答。