? 發問於 娛樂及音樂電視其他 - 電視 · 1 十年前

歡樂年年(電影72家租客主題曲)

我想搵歡樂年年(電影72家租客主題曲),要歌,唔要有片,only歌。唔該,好急!!! 好急!!! 好急!!!

更新:

我要可以send入手机做手机零聲

4 個解答

評分
  • Kawaii
    Lv 6
    1 十年前
    最愛解答

想要咩歌去Yahoo search打歌名加藝人 按討論區

99%有link,100%Download到

加埋搜狗同百度,search打歌名按歌名見link就按滑鼠右製

,按另存目標,一定所有歌都齊

以上歌都有,我之前試過

希望幫到你!!!

• Kiki
    Lv 6
    1 十年前

http://www.lemonmusic.com.hk/unrelease.htm

我近期發現左個音樂網站

搵到好多中港台最新既音樂資訊

.最新派台歌

.最新大碟

.未出碟歌詞

.音樂MV

.演唱會

.明星Blog

.各大流行榜每周走勢

.樂壇頒獎禮歷年得獎名單

.加州紅Neway新歌試唱

.70年代至今的所有大碟及歌曲歌詞

• 1 十年前

作曲:江南 / 關聖佑

填詞:農夫 / 黎彼得

編曲:鄧智偉 / 莊冬昕

監製:鄧智偉 / 莊冬昕

Rap:

新年流流新正頭 無病無痛唔駛縐眉頭

父母唔駛憂 仔女都買樓 賺到夠越搵越有

恭喜 恭喜 恭喜 恭喜你

老嘅嫩嘅都好嘢 一家笑騎騎

冧市逆市駛乜卸 加油奸爸爹

升呢 炒樓又買車 晚晚都平安夜

期望個個撈粗嘢 怕凍就走去食蛇

觀音借庫任你點借 家家富貴掂過碌庶

年年歡樂 歡樂年年

恭喜賀喜 買屋買田又買地

恭喜賀喜 買屋買田又買地

MK買嘢任你點hea 新春處處食嘢玩嘢

年年歡樂 歡樂年年

年年歡樂 歡樂年年

&

http://www2.uwants.com/redirect.php?tid=9400613&am...

• 1 十年前
    資料來源: youtube
還有問題嗎?立即提問即可得到解答。