廖碧兒靚唔靚女呢

廖碧兒靚唔靚女呢?

18 個解答

評分
  • 1 十年前
    最愛解答

有D女藝員上鏡好靚,真人就冇咁靚

但係廖碧兒就啱啱相反,佢真人比上鏡靚好多

在電視上見佢冇咩特別同好多女藝員差不多

但係我有2次機會在一D宴會場合見到佢

當時亦都有2~30個其他女藝人(包括電影界)在場

大部份男士嘅目光都集中在佢身上

有D 人話佢肥咗D,但係佢嘅面型唔係尖長瓜子型

如果佢係瓜子面型就真係肥咗D

以佢嘅面型襯落佢嘅身型就真係啱啱好

同時佢嘅腿部線條真係美到絕頂百中無一

可能係佢跳舞跳得多有所功效都話唔定

在此題外話,當時仲有一個真人比上鏡靚嘅就係郭羨妮

你地想下如果廖碧兒嘅面型配上郭羨妮嘅身型

郭羨妮嘅面型配上廖碧兒嘅身型

咁樣嘅話就兩個都大打折扣了

• 1 十年前

一般啦,我覺得佢身型唔合比例,因為我認為靚女唔應該咁高囉~~>.<

不過我都幾鍾意佢嘅笑容------好陽光~~~sunny

• 1 十年前

當然係靚女啦!!!我個偶像喎~~~

我去過1次佢fansclub既funtion~

佢真係好高,好靚女嫁!!!個人又nice喎!!!

著衫好令,so我有個志願.......就係入TVB啦!!!

• 1 十年前

靚爆鏡!!!除左肥左D,身材都正!

• 你覺得這個解答怎樣?你可以登入投選解答。
  • HiNhIn
    Lv 7
    1 十年前

廖碧兒靚唔靚女呢

廖碧兒靚唔靚女呢?

廖碧兒very靚女!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 好索呀!!!

資料來源: 我係她的fans
  • 1 十年前

相當平凡嘅女人,未必係靚女了!

資料來源: 個人意見
  • 匿名
    1 十年前

ok 一般

面太方了

資料來源: me
  • Joevan
    Lv 5
    1 十年前

唔靚女 (from female view)

資料來源: me
  • 1 十年前

一般la~都ok^^拍戲好D!!

資料來源:
  • elane
    Lv 7
    1 十年前

梗係靚,係肥左小小即。

還有問題嗎?立即提問即可得到解答。