當年許志安點解同森美分手??

當年許志安點解同森美分手??

6 個解答

評分
  • ?
    Lv 7
    1 十年前
    最愛解答

你想話當年許志安點解同鄭秀文分手不是同森美!!!我看過許志安專訪...佢話同鄭秀文係好好好既朋友到而家都係,冇話過分手,大家自己估啦!佢答成咁!@@~

2007-11-05 02:19:33 補充:

sammi....唔係森美!

2007-11-05 02:23:13 補充:

剛找到一段舊訪問...內容是↓↓↓↓↓↓娛樂圈未成正果的情侶1991到2004年,許志安和鄭秀文愛情長跑13年,這場馬拉鬆愛情,中間分分合合傳聞,許志安都以打太極方式閃避,直到昨天,他第一次開口談自己和鄭秀文已分手的事,他以跑步為喻:「我是長跑好手,可是,這場愛情馬拉鬆賽,我抽筋了!」但許志安說:「鄭秀文仍是我最好的朋友!      許志安接受曾志偉電視訪問時,坦言二人事業上一高一低的懸殊地位,影響了雙方感情的發展。 http://www.feverforum.com/viewthread.php?tid=14850...

• 1 十年前

我可以許志安同森美應該從來都沒有一齊過..所以怎會有分手呢??

而且森美都俾狗仔&暗示自己已結了婚..

• Cats
    Lv 5
    1 十年前

好似係相處及事業有分歧而分手,

不過做不成情侶到現在都好好朋友

• 1 十年前

也許相愛很難..

• 你覺得這個解答怎樣?你可以登入投選解答。
  • 1 十年前

森美係唔係即係sammi?

• 1 十年前

=.=兩個都係男人........xd!!!!!!!

2007-11-08 13:49:49 補充:

你係埋吾迫識串sammi所以打森美????????

還有問題嗎?立即提問即可得到解答。