? 發問於 娛樂及音樂電視其他 - 電視 · 1 十年前

有咩歌係有粉紅色既feel?

有咩歌係有粉紅色既feel?

3 個解答

評分
  • 1 十年前
    最愛解答

粉紅色feel?你係唔係指浪漫的感覺?

theresa的my cup of t..

資料來源: myself
    • Commenter avatar登入以回覆解答
  • 1 十年前

鄭秀文 - 螢光粉紅

汪明荃 - 迷人PINK LADY

2007-07-25 16:19:04 補充:

又造馬??

• 1 十年前

twins 既 女人味啦~~

女人味

曲:伍樂城

詞:林夕

編:伍樂城

*T:From girl to lady

In love make me crazy

I'm now being lady

Know how to make you crazy*

( Rap :

C:以前得得意意 好似一舊雲 今日開始 我要認認真真

T:行為大方 舉止溫文 唔係以前咁天真

G:唔係咁容易傷心 要番D輩份 唔好諗得咁深

T:我淨係想試下做女人 扮下女神 )

C:開始懂得了怎麼誘惑人

開始懂得了應該怎去熱吻

開始懂得了怎去著長裙

開始懂得了失戀不要自困

G:行為舉止嫵媚 讓我戒掉稚氣

完成春光明媚 幸福開始儲起

C:女人味 G:女人味

T:女人的身份這樣美 不再兒嬉

#C:我著的高爭高過人 要愛得比當初勇敢

天空海闊不似舊時懷念插班生

G:我噴的香水香過人 我著出一身好女人

T:現在就讓我驗證女人怎去笑看風雲#

( Rap :

C:以前重係 愛情練習生

G:離離合合乜都擺上心

C:依家心裡面 有個度量衡

得唔到人 都唔會扣自己分

T:唔止迷倒男生

G:重要好多大男人 走黎獻殷勤 咁至算係真女人

T:希望我都有份 )

Repeat*

G:開始懂得了今天我是誰

開始懂得了怎麼揀我伴侶

開始懂得去一個抹眼淚

開始懂得了青春不會後退

C:行為舉止嫵媚 讓我戒掉稚氣

完成春光明媚 幸福開始儲起

女人味 G:女人味

T:女人的身份這樣美 不再兒嬉

Repeat#

T:今天絕不一樣 做美麗棟樑

當天男生一樣 但我都不愛搶

G:變了大人仍是我 C:但我增添許多新偶像

T:擴闊我新思想

T:我著的高爭高過人 要愛得比當初勇敢

天空海闊不似舊時懷念插班生

C:我噴的香水香過人 G:我著出一身好女人

T:現在就讓我驗證女人怎去笑看風雲

Repeat*

2007-07-25 16:18:20 補充:

咁都最佳???!!!

唔係o丫麻!!??

資料來源: me
還有問題嗎?立即提問即可得到解答。