哪間搬屋公司好?

請網友推介服務好,收費合理的搬屋公司!為自己賣廣告者請免!

6 個解答

評分
  • 1 十年前
    最愛解答

我最近搬完係迦南搬運

d人唔錯,

佢地專業搬琴, 服務態度唔錯架.幾有禮貌

價錢就唔係好貴(我覺得合理)

迦南搬屋有限公司

Canaan Moving Company Limited

電話:2433 3177 傳真:2433 8900

荃灣 京華工業貨倉大廈

Metropolitan Ind & Warehse Bldg, Tsuen Wan

你想睇多d就去http://hk.yp.yahoo.com/cobrand/listing.html?c=1215...

資料來源: me
  • 9 年前

之前搬2次屋都係搵番依間,佢地專業做得好,連埋存倉收得我唔貴亦無收雜費,佢個電話6768 2080

• 1 十年前

千萬千萬唔好搵迦南!!!

我剛剛搵左佢地搬運及寄存~~~又遲到,又唔專業!

最激氣係寄存左三個月既傢俱,送回來的時候已經破爛,,,,,佢地仲話唔關佢地事....話本身已經係咁! 真係"x"佢!!!

有腦,有智慧既消費者,千萬千萬唔好搵迦南!!! 超級唔負責任!!!

• 1 十年前

你地千萬唔好去迦南搬屋, price increased 30% on the day they moved my stuff last week.

• 你覺得這個解答怎樣?你可以登入投選解答。
  • 1 十年前

我上星期call安信搬屋公司幫我搬張床,佢地的態度都好好,見我隻手吾方便,仲幫我扔埋垃圾,價錢好抵,吾會好似我之前call果d搬屋公司禁衰,一擺低就趕住走,好似吾想做禁,又吾係平囉!我個朋友要搬去嶺仔村,我都叫佢韻安信搬屋公司幫手,我好少讚人,不過我真係認為呢間公司值得韻.

• cheng
    Lv 4
    1 十年前

[b][/b]人大搬屋公司,你地千萬唔好去呀,佢地每箱計錢,而且聽電話個女仔,佢打左60次電話比我,我已經call police 了

佢地電話係3158-1016

還有問題嗎?立即提問即可得到解答。