? 發問於 娛樂及音樂電視其他 - 電視 · 1 十年前

X-JAPAN直到世界的盡頭

我想問.....x japan係咪有首歌叫直到世界的盡頭??

同埋係邊個唱架????係咪hide???

更新:

但係聽落去唔係似toshi把聲,,,,反而似hide把聲wo*

4 個解答

評分
  • 匿名
    1 十年前
    最愛解答

兄台,你係唔係o係FOXY dl嫁?

放FOXY既人成日都亂整歌名la

之前我夠見到依首歌係L'Arc既tim la,即刻笑到傻左XD

幾時佢地有首咁既歌,FANS既我唔知囉XDD

講番正題~~

直到世界的盡頭係就係有首咁既歌,

不過唔係X-Japan唱既,係WANDS唱既

日文歌名係世界が終るまでは...

係SLAM DUNK(男兒當入樽)既op2,94年出既歌

• 1 十年前

無論係X JAPAN

或者係HIDE既SOLO

或者係TOSHI既SOLO....

都無唱過呢首歌...

HIDE同TOSHI把聲都咁特別,,,一聽就聽得出呀^^

• 1 十年前

X Japan vocal係Toshi

冇可能係hide唱

有冇個原名?中譯就真係冇印像

• 1 十年前

.....未聽過= =+

X係少歌名不是英文的..(只是"很少")

應該沒有

一係就是TOSHI他自家的歌啦

PS.hide又不是X的主唱...怎會是他唱的阿...

主唱=toshi

主結他=hide(會和音而已)

還有問題嗎?立即提問即可得到解答。